Ajattelin kirjoitella nyt juttua unelmieni keittiöstä. Alkuun mainitsen, että on olemassa huivi-, kenkä-, ja vaikka mitä tyttöjä niin minä kyllä kuulun näihin tuolityttöihin. Löysin netistä ihania kuvia ja ajattelin jakaa niitä nyt teille. 









Ja mikä näitä neljää kuvaa yhdistää. No tietenkin nuo tuolit. DAW- ja DSW-tuolit ovat vieneet sydämeni. Kumpa vielä joku päivä omistaisin näitä kyseisiä tuoleja neljä kappaletta ja jonkin ihanan pöydän. Tuolit sopisivat keittiöömme hyvin värimaailmaltaan ja mallikin on kaunis ja ajaton. Yhden tuolin hinta lähentelee 500 euroa joten ei taida olla mahdollista ellei lottovoittoa tule, mutta aina voi unelmoida. Yläpuolelle laittamani kuvat kertovat aika paljon sisustusmaustani. Tuoleja on saatavana useissa väreissä, kuten:



Mutta silti itse valitsisin valkoisen, koska valkoinen on neutraali, ajaton ja raikas väri ja minun lempivärini. ;)


Keittiössäkin meillä on harmaat kaapit joten vaikea miettiä sisustusta. Ehkä jokin iso kiva matto raikastamaan tuota ankeaa harmautta.


Keittiövalaisimeksi valitsisin Yki Nummen sunnitteleman Lokki valaisimen.




Tässä siis esimakua siitä mitä haluaisin. Omistan Marimekon keittiö-tekstiilejä aika paljon ja ne tuo pirteyttä tavalliseen keittiöön.