Meidän makuuhuone alkaa vihdoin näyttämään siltä miltä haluan. Matto pitäisi lattialle löytää, mutta se ostetaan sitten, kun sopiva kohdalle osuu. laitan kuvina alapuolelle kalusteet ja tekstiilit mitä makkurista löytyy. Olen kerrankin tyytyväinen tuohon järjestykseen. Nyt on sänkykin sillai miten tahdon ja makkarissa enemmän tilaa touhuta vaatekaapeilla ym.


Katossa kiikkuu Ikean Maskros valaisin.


Ikean Expedit hylly pähkinän (kuvassa mustanruskea) värisenä koristaa sängyn vierustaa. Tyrkkäsin meidän kirjahyllyn sisällön muutamaan lokeroon ja hyvältä näyttää. Yhdessä lokerossa on sisustuslehtiä ja yhdessä Iittalan kivi tuikkukuppeja. Tykkään.


Sivu/nurkkapöytänä toimii Ikean Lack pöytä pähkinän (kuvassa mustanruskea) värisenä. Laitoin pöydälle kasan sisustuslehtiä ja ajattelin hakea kaupasta tuoreita tulppaaneja tuomaan vähän väriä.

Meinasin jo luopua Lackista sekä Expedit hyllystä jossa minulla oli myös pöytäosa kiinni. Kunnes sain idean ottaa pöytäosan irti ja viedä pelkän hyllykön makkariin. Samoin vein lack pöydän. Kivan uuden ilmeen sai makuuhuone ja eipähän tarvitse tuhlata rahoja makuuhuoneen hyllyköiden ostoon vaan voin alkaa miettimään olohuoneen sisustusta.


Lakanat on ostettu H&M:n home shopista. Tykkään erityisesti näiden pehmeästä materiaalista sekä sävystä.


Nämä kolme tyynyä päällisineen koristaa meidän sängyn päällystä. Tykkään myös.

Mattoa pitäisi vielä tosiaan katsella.. Tässäpä meidän makkuria.